Tillbaka till Karlssons Klubba

Sammanfattning av dagens övriga matcher – och imorgon tar vi fart igen

Det finns några matcher som har kommit i skymundan under dagen i samband med Gamla Stans ödesmatch.

Däribland Skellefteå IBK:s möte med K4. Den matchen slutade till slut i IBK-seger efter förlängning, men vinsten satt långt inne. De två lagen turades om att leda matchen, men väl i övertidsspelet fick Elias Karlsson avgöra tillställningen och sätta 7–6 för IBK som därmed får avsluta säsongen med en seger.

***

Även IBK-damerna fick avsluta säsongen med en seger. Röbäck hemmabesegrades med 3–2 och Pauline Wikberg blev något utav en matchvinnare med två mål. För hennes syster Martine blev det däremot två utvisningar istället.

Tur att de kompletterar varandra på så sätt. En gör mål och den andra drar på sig utvisningar.

Nej, skämt åsido. Kul för IBK att få avsluta en tämligen rörig säsong med en seger.

***

Kaif-damernas match mot Sävar blev av historiskt slag. Mötet slutade nämligen mållöst, 0–0! Visst låter det sjukt? Japp, men det är sant. Har faktiskt aldrig någonsin tidigare varit med om en innebandymatch som slutat 0–0. Har dock för mig att Hammarängen, eller om det var IBS-damerna som spelade en 1–0-match häromåret när Peder Bergkvist var tränare.

***

Imorgon smäller det igen. Skellefteå IBS möter Röbäck i kvartsfinalen av division II-slutspelet och semifinalslagen ska koras. Är tyvärr rädd att Röbäck kan bli en svår nöt att knäcka för IBS.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen