Zackrisson om nya chansen: ”Jätteskoj”

Jimmie Ericsson tackar nej samtidigt som Patrik Zackrisson kallas in till Tre Kronor dubbla landskamper mot Finland nästa vecka.

Under förmiddagen gjorde undertecknad en intervju med Patrik Zackrisson, om hans strålande säsong i Skellefteå samt att han inte var en av de sex från AIK som blev uttagen i Tre Kronor i måndags.

Då sa ”Zacke” att han inte alls var bitter över förbundskaptenernas beslut och passade istället på att gratulera lagkompisarna som är uttagna.

Men i hockeyns värld är det snabba ryck. Under eftermiddagen kom beskedet att Jimmie Ericsson tackar nej till spel i Tre Kronor nästa vecka och att just Zackrisson kallas in.

– Jätteskoj, skriver ”Zacke” i ett sms.

Zackrisson gör således Niclas Burström, Tim Heed, Markus Svensson, Martin Lundberg och John Norman sällskap.

I senaste turneringen var Zackrisson poänglös i de tre matcherna med Tre Kronor och hade -1 i plusminusstatistiken.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen