MALMÖ 2017-02-04 Skellefteås Jimmie Ericsson är nöjd efter under lördagens ishockeymatch i SHL mellan IF Malmö Redhawks och Skellefteå AIK i Malmö Arena i Malmö. Foto Björn Lindgren / TT kod 9290

Uppgifter till Norran: Den klubben har Ericsson kritat på för

Jimmie Ericsson är på gång till en ny klubb. Norran har nu via egna kanaler fått uppgifter att det handlar om division I-laget Lejon. Något som däremot inte bekräftas från officiellt håll.

Flera uppgiftslämnare gör gällande att det är SK Lejon som är klubben det handlar om för Jimmie Ericsson.

SK Lejon har en problematisk ekonomisk situation och har planerat att ha ett stort event kring lagets match mot Kiruna på onsdag.

Nu har laget landat en riktig publikfriare. För Jimmie Ericsson har kritat på för att spela den matchen, som är en nyckel för att säkra Lejons överlevnad.

Tidigare under fredagen gick WHM ut med att Jimmie Ericsson är klar för ny klubb. Nu står det klart att det är Lejon det handlar om.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen