Skärmdump från Norrans Facebook-sida

Stödet strömmar in till Oscar Möllers familj

Norrans läsare visar sitt stöd för den sjukdomsdrabbade familjen.

Sedan Skellefteå AIK i morse gick ut med att Oscar Möller kommer att vara borta på obestämd tid på grund av sin frus sjukdom – och att Norran kunde berätta att det handlar om en hjärntumör, har stödet till Skellefteå AIK-forwarden och hans familj strömmat in på norran.se.

”Hoppas på tillfrisknade av hustrun! Familjen är det bästa man har” skriver signaturen Lennart Johansson i en kommentar.

”Alla tankar går till hela familjen Möller. Ta hand om varandra i denna stund, allt annat är ovidkommande. Kramar till er!”, skriver signaturen Pliggen.

”Hockey är totalt oviktigt när det ställs mot familjens hälsa. Självklart ska Oscar prioritera familjen”, skriver signaturen TEETE.

Även på Norrans Facebook-sida har hälsningarna strömmat in under dagen.

”Hoppas hon blir bra och låt det ta den tid det tar, familjen är den bästa man har”, skriver Lena Lundmark, en av många som skickar sitt stöd till familjen.

 

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen