Pär Lindholm klev fram som matchvinnare med sitt 4–3-mål mot Österrike. Arkivbild: TT

Sista dygnet – nu avgörs Lindholms öde

Det har varit mycket spekulationer kring Pär Lindholms framtid. Nu går allt in i ett avgörande skede. När 15 juni går över till nästa dygn, amerikansk tid, måste allt vara klart. Då stänger det första NHL-fönstret.

Det är bara ett dygn kvar innan det första NHL–fönstret slår igen. Senaste nytt kring AIK:s center Pär Lindholm är att han sannolikt blir kvar.

”Lutar åt att han stannar”, textar spelaren agent, Erik Wallström, till Norran.

Under sista dygnet kan väldigt mycket hända och det är inte unikt att affärer kan göras upp under sista timman av dygnet. Och när det gäller deadline är det amerikansk tid som gäller och det innebär att det deadline för det här fönstret sker under morgontimmarna under fredagen, svensk tid.

Pär Lindholm gjorde en oerhört stark säsong under fjolåret och var väldigt nära att ta en VM-plats, trots den konkurrens som var. Spelaren är intresserad av att spela i Nordamerika, men tänker inte hoppa på precis vad som helst.

– Det ska kännas rätt, har spelaren sagt i tidigare intervjuer.

Nu talar mycket för att Lindholm kommer att bli kvar, men det lär ändå bli en spänd väntan för AIK och för lagets sportchef Mikael Lindgren. Så länge det finns tid kvar finns alltid risker eller möjligheter att saker kan hända.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen