Sam Marklund. Foto: Emil Langvad/TT

Sam Marklund klar för allsvensk klubb

Gick till Skellefteå AIK under gångna säsongen – nu är Marklund klar för allsvenska Modo.

Skellefteprodukten Sam Marklund kom till Skellefteå AIK från Växjö Lakers under den gångna säsongen. Väl i Skellefteå AIK fick han ganska begränsad speltid och nu har han gjort klart med en ny klubb – närmare bestämt allsvenska Modo.

– Jag hade en tuff säsong senast där jag inte är nöjd med hur det utvecklade sig. Jag vill göra en omstart och pratade med både ”Säcken” och Micke Sundlöv. Det kändes bra direkt och de vill ha ut samma sak av mig som jag vill ha ut av mig själv, säger Marklund på Modos hemsida.

– Jag hade en mer tillbakadragen roll i SHL men vill ta större ansvar genom att jobba hårt och spela mitt offensiva spel. Det jag kan tillföra är att böka och stöka framför mål, vara jobbig att möta och spela lite grinigt där jag alltid ger allt för att vinna varje match.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen