Radiostjärnans hyllning till Skellefteå AIK: ”Höll på att börja gråta”

Fantastiska Farao, eller Farao Groth som han egentligen heter, fick se sitt favoritlag live för första gången.

Han är mest känd som programledare och för sin roll som radiopratare och medverkan i Vakna med NRJ, där han ofta lyfter fram sin kärlek till Skellefteå AIK – trots att han är född och uppvuxen i Dalarna.

Under lördagseftermiddagen var Farao Groth på plats i Skellefteå Kraft Arena för första gången och fick då se AIK besegra Malmö med 3–0.

– När det var eld och pyroteknik och grabbarna kom ut på isen, då höll jag på att börja gråta. Det var så mäktigt och håret på armarna reste sig, säger Farao i Norran-TV.

I TV-klippet berättar Farao om sin kärlek till AIK och hela kommunen Skellefteå. Dessutom får man i klippet se när han försökte skjuta ett skott i andra paus, samt när han efter matchen fick hälsa på laget i omklädningsrummet.

Se hela klippet längst upp i inlägget.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen