Norran livesänder Jimmies comeback med Lejon

Norran kommer att live-sända matchen mellan SK Lejon och Kiruna ikväll. En viktig match för Skellefteklubben och dessutom Jimmie Ericssons comeback på is.

Har du inte möjlighet att vara på plats ikväll, onsdag, när SK Lejon spelar mot Kiruna så finns det en möjlighet att se matchen ändå. Nu är det klart att Norran kommer att sända matchen på norran.se i samarbete med SK Lejon. Matchen har fått stor uppmärksamhet då det är en match där Lejon ska försöka dra in pengar för att överleva som förening, samt att Skellefteå AIK:s före detta lagkapten Jimmie Ericsson skrivit på för Lejon för att spela just den här matchen.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för Jimmie Ericsson bland ishockeyintresserade runt om i landet och att det är en väldigt viktig match för SK Lejons framtid, så det känns jättekul att vi kan erbjuda våra PLUS-kunder och prenumeranter den här möjligheten, säger Norrans TV-chef Malin Christoffersson.

Matchen spelas klockan 19:00 på onsdag och sändningen drar igång 18:45. Kommentator blir Lars Allgulander och expert är Robhert Esserud.

Här blir du PLUS-kund på Norran.

Har du redan en prenumeration så logga in och du kan se matchen. Du behöver alltså inte köpa PLUS.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen