Norman om uppgifterna: ”Det stämmer inte”

Norrbottens–Kuriren skrev under morgonen att John Norman spelar i Djurgården nästa säsong. Skellefteå AIK:s forward säger att det är felaktiga uppgifter.

Som vi vet är John Norman en av SHL:s hetaste spelare inför nästa säsong. Landslagsforwarden har ett utgående kontrakt och Djurgården har berättat att de är ute efter Norman.

Norman har också, i en intervju med Norran, berättat att Djurgården är ett intressant alternativ samtidigt som han trivs mycket bra i Skellefteå. Det samt att han inte har bestämt sig om framtiden.

Nottbottens-Kuriren gick däremot ut med uppgifter under morgon att Norman ska ska vara klar för Djurgården – uppgifter som Norman själv dementerar:

– Det stämmer inte. Jag har ingenting klart inför nästa säsong, säger han och fortsätter:

– Jag orkar egentligen inte spekulera något utan tar det när det kommer. Jag fokuserar på säsongen här och att vinna guld med Skellefteå. Mer än så har jag inte att kommentera.

”Hittat på”

Norman berättar att han inte bryr sig särskilt mycket om vad som skrivs kring honom. Däremot gillar han inte när det, som han själv säger, skrivs om felaktiga uppgifter.

– Det är väl tråkigt att någon har hittat på det, men det är inte så mycket jag kan göra något åt. Ingenting är klart inför nästa säsong, sen har jag inga fler kommentarer, säger Norman.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen