Nattens NHL: Grym start för Adam Larssons Edmonton

Skelleftebacken spelade +3.

I natt drog NHL igång. Och säsongen inleddes med ett hat-trick av Connor McDavid när Edmonton Oilers besegrade Calgary Flames med 3–0.

Adam Larsson var inne på samtliga mål och noterades alltså för +3. Det blev dock inga poäng för Larsson som spelade 20:27.

Det blev inga poäng för Melker Karlsson heller när San Jose förlorade med 3–5 mot Philadelphia. Karlsson var +-0 och spelade 13:11. Tim Heed fick sitta på läktaren.

Oskar Sundqvists St Louis Blues besegrade regerande mästaren Pittsburgh med 5–4 (OT). Sundqvist fans på isen när St Louis gjorde 2–1 i powerplay, men det blev inga poäng för Sundqvist heller. Han var -2 och spelade 15:31. Noterbart är att han fick speltid i både PP och BP.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen