Kolla in filmen: Arvidsson räcker över ringen – fan friar i spelargången

När Nashville Predators-fanset Conor Payne skulle fria till sin flickvän Morgan Landsberg, då fick Viktor Arvidsson en riktigt viktig roll i genomförandet.

I natt svensk tid hade Viktor Arvidsson inte bara match mot Anaheim Ducks. Han hade nämligen ett riktigt viktigt uppdrag redan innan match.

Conor Payne är ett riktigt stor fan av Nashville Predators, liksom hans flickvän, ja nu fästmö, Morgan Landsberg. Och Morgans favoritspelare, det är Viktor Arvidsson.

Så när det var dags för Conor att fria till Morgan, då kontaktade han Nashville Predators för att få hjälp med frieriet. Och Viktor Arvidsson var inte sen att rycka in. Det rapporterar tidningen Tennessean.

Så när Nashville gick ut genom spelargången på väg mot isen för att värma upp inför lördagens match mot Anaheim, så hade Arvidsson med sig riktigt viktig last. Innan han gick ut på isen, på väg ut i spelargången, levererade han nämligen en ring till Morgan, som först såg minst sagt överraskad ut, men förstod snabbt vad som var på gång när hennes pojkvän Conor gick ner på ett knä.

Svaret blev ett ”ja!” med en ljudkuliss av såväl andra jublande fans som spelare som P.K Subban.

Arvidssons fästmö Moa Norberg filmade frieriet, som nu har blivit en viral succé på nätet.

Hockeymatchen då? Den vann Nashville med 3–2 efter straffar, Arvidsson stod för ett assist till Calle Järnkroks kvittering till 2–2 i mitten av den tredje perioden. Ett helsvenskt mål, då Filip Forsberg stod för förstaassisten.

 

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen