Från himmel till helvete – Frispråkig Jonte Hedström om sin karriär

Bolidensonens karriär är på flera sätt hur häftig som helst. En karriär som innehållit allt från hattrick i NHL och stora framgångar till tyngre delar som en ätstörning och att bli illa behandlad i Luleå och av sportchefen Lars ”Osten” Bergström. I detta avsnitt av Hockeypodden tar vi upp och snackar om det mesta med Jonathan Hedström.

Norransportens Arvid Marklund och Adam Savonen gästas av Bolidensonen Jonathan Hedström som snackar om sin häftiga karriär.

Bland annat får vi höra om hur det var när Lars ”Osten” Bergström, sportchef i Luleå Hockey, sa till Hedström att han skulle få städa läkaren och steka hamburgare istället för att spela hockey.

Vi får även höra Jonte berätta om framgången i NHL men där en ätstörning, som han kämpar med än idag, förstörde resan på andra sidan Atlanten.

Ja, precis som i boken som Hedström tillsammans med Jonas Fahlman släppte här om året, så pratar vi om så gott som allt i denna podd – från himmel till helvete.

Så god lyssning gott folk!

PODDINFO:

För att inte missa nästa podd (som lär bli väldigt spännande) följ dessa instruktioner:

För Apple-användare – här finns en länk till avsnittet. Ni kan också söka efter Hockeypodden i appen Podcasts.

För Android-användare – välj den app ni använder och sök efter ”Hockeypodden” och var uppmärksam på mitt och Adams ansikten – då har ni hittat rätt. Har ni ingen app för att lyssna på podcasts kommer här två förslag: Podcast Addict och Podcast Rupublic.

Vi kommer självklart berätta att nästa avsnitt finns tillgängligt här på Hockeybloggen – men för att få avsnittet samma sekund som det släpps är det såklart smart att börja följa podden redan nu!

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen