Förre AIK-forwarden förlänger med Björklöven

Björklöven har förlängt kontraktet med den före detta Skellefteå AIK-spelaren Isak Stenlund-Ädelgran. Det nya kontraktet är skrivet på ett år.

Förra säsongen spelade han 31 matcher med moderklubben Björklöven i Hockeyallsvenskan och gjorde 6 poäng, dessutom var han utlånat till Sundsvall i Hockeyettan under slutdelen av säsongen. Där blev det 10 poäng på 15 matcher.

– Isak gjorde sin första säsong i Hockeyallsvenskan förra säsongen och vi ser en fin utvecklingspotential hos honom. Han är en stor forward med rightfattning som med sin avighet är ett hot i offensiv zon, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall i ett pressmeddelande.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen