Emil Djuse: ”Extremt viktiga sex poäng som står på spel”

Så är läget i laget inför kvällens match.

Som ni kunde läsa tidigare. Henrik Hetta, Linus Lindström, Morgan Ellis, Bud Holloway och Matt Andersson spelar inte i kväll.

Skellefteå AIK ställer upp med 13 forwards och sju backar och det blir den trupp som vi såg på träningen plus Joakim Lindström och minus Matt Anderson.

Igår lät det som om Hetta skulle kunna spela, men så blir det alltså inte.

– Det var ju bara eventuellt och han spelar inte. Så Albin Eriksson kommer in som 13:e forward, säger tränaren Stefan Klockare.

En som inte tränat i veckan, men som kommer till spel är Emil Djuse.

– Det var ju ganska långt innan den här matchen så det var perfekt för mig att vila och fokusera på annan träning. Kroppen känns bättre och jag känner mig pigg, säger Djuse.

AIK är inne i en dålig period poängmässigt och parkerar på plats 8 i den extremt jämna tabellen.

– Vi måste studsa tillbaka. Det är extremt viktiga sex poäng som står på spel i den här back-to-backen. Det är väldigt jämnt och varje poäng är viktig i kampen om att nå topp 4-placering till att börja med.

Vad krävs för att ni ska ta de här sex poängen då?

– Jag tycker att vi spelade bra mot Linköping och vi ska fortsätta spela det spelet. Sedan gäller det att vi driver hårt på mål och är heta där när lägena dyker upp. Mot Linköping tog vi inte till vara på chanserna vi hade. Det måste vi göra nu.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen