Chris Abbott tvingas lägga av

Tre månader efter skräckskadan som inträffade på en träning inför finalserien mellan HV71 och Brynäs i april tvingas Chris Abbott lägga av med ishockey. HV71-kaptenen brakade in i sargen och det visade sig att han fått en skada mellan två nackkotor som innebar att säsongen och nu alltså karriären är över.

– Jag har inte formellt gått ut och sagt någonting om det än. Men jag har blivit avrådd från att återvända (till hockeyn). Det här var slutet för mig, säger Abbott till Sport JKPG.

Den före detta Luleå Hockey-kaptenen ser dock ut att stanna kvar inom hockeyn.

– Det kan finnas en möjlighet att jobba med några av HV:s juniorspelare i någon form, säger Chris Abbott till Sport JKPG.

– Jag ska ta lite tid till att fundera på vad jag ska göra. Jag hade (innan skadan) kontraktserbjudanden om att fortsätta spela, fortsätter han.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen