Bröderna Olofsson i intervju: ”Alltid sett upp till storebror”

Norran fick en pratstund med både Jesper och Victor Olofsson.

Det var i mångt och mycket Jesper Olofssons match då han med två vackra mål såg till att sänka Frölunda med 4–2.

Men lillebror Victor Olofsson ville inte vara sämre. Victor har ju 24 mål den här säsongen medan Jesper står på tio.

– Han leder ju SHL:s skytteliga, och det är ju inte många som kan göra det. Så det är kul som storebror att se, säger Jesper med ett leende.

Victor berättar att han tycker att han och Jespers mål var rätt så identiska den här kvällen. Dessutom fick han frågan om han fått sitt fina skott från storebror.

– Absolut. Delvis skulle jag säga. Jag har alltid varit lite mindre och alltid sett upp till storebror och försökt efterlikna honom under hela min uppväxt. Så det är väl där jag fått det lite ifrån, säger Victor och tittar på Jesper.

– Vi har ju nött några timmar där i Ö-vik. Så vi har nog sporrat varandra även om det är tre års skillnad. Vi har tävlat mycket, säger Jesper.

Hela intervjun längst upp i inlägget.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen