Broadhurst är klar för Brynäs Foto: Robert Granström/TT.

Broadhurst lämnar AIK – klar för konkurrent

Under eftermiddagen stod det klart att Terry Broadhurst lämnar Skellefteå AIK. Han lånas ut till Brynäs säsongen ut.

Skellefteå AIK:s GM säger till klubben hemsida:

– Vi har samtalat med Terry kring hans framtid och har i samförstånd kommit fram till att den här lösningen är bäst för båda parter, säger Lars Johansson.

– Det känns som en väldigt bra lösning för oss, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF, till klubbens hemsida.

Som vi vet har Broadhurst haft svårt att platsa i AIK den senaste tiden. Hans Wallson sa tidigare i dag till Norran att Terry är en viktig spelare i laget och att han hade en plan för att matcha honom mer framöver.

Men så blev inte fallet

Visste inget

Hans Wallson ringde däremot upp alldeles nyligen och berättade att han och ledarstaben inte visst något kring Terrys övergång efter träningen i Växjö.

– Tanken var att han skulle spela. Vi fick beskedet när vi anlände till Malmö, så vi visste absolut inget i Växjö. Detta är något som gått väldigt fort, säger Wallson.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen