Bert Robertsson vet att det kommer krävas en topprestation i kväll. Foto: ROBERT GRANSTRÖM / TT

Bert inför finalreprisen: ”Lite extra krydda”

Skellefteå AIK siktar på tre poäng och en revansch nere mot regerande mästarna Växjö.

AIK:s assisterande tränare, Bert Robertsson, ser fram emot matchen, som de flesta förutspår kommer bli riktigt jämn och tight.

– En förbaskat spännande match. Vi möter ett lag som är i bra form och som tagit mycket poäng på sistone, precis som vi också har gjort. När vi möttes här sist så var det en väldigt jämn tillställning där de vann på overtime, säger Bert när han kliver av dagens värmning.

AIK och Växjö har mött varandra väldigt många gånger sedan i våras, vilket finns med i förutsättningarna.

– Vi vet var vi har Växjö och de vet var de har oss. Det ger bara en extra krydda till tillställningen och vi är rejält taggade, säger Bert.

Finns det extra känslor mellan er och Växjö?

– Speciellt efter en finalserie så är det ju alltid lite extra krydda, det är ju en form av prestigekamp som lever kvar lite grann. Men vi laddar för fullt att vinna matchen med respekt för motståndet så klart, det kommer krävas en riktigt hög prestation.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen