Avslöjar: Modospelare högaktuell för AIK – nästa år

Uppgifter till bloggen berättar att AIK är nära att locka Modotalangen Carl Grundström till klubben.

Det är sista dagen för transfers inom hockeyn. Samtidigt är det sportchefsmöte nere i Stockholm. Så det kommer att hända saker i dag. Det är helt säkert.

Däremot händer det också saker för kommande säsongen. Den stora bomben i går kväll var att Victor Olofsson är på väg att lämna klubben. Intressenter är Frölunda och Skellefteå. Olofsson är en oerhört talangfull spelare som lika gärna skulle kunna hamna i NHL kommande säsong. Han är tingad av Buffalo.

Nu kan bloggen avslöja att AIK även är intresserade av Carl Grundström. Grundström är lillebror till Gustav Grundström, som spelade sina juniorår i AIK, men numera spelar i Björklöven.

Grundström har spelat 39 matcher och har gjort 12 poäng (6+6) och har utgående kontrakt med Modo.

Förhandlingarna ska gälla för Grundström kommande säsong och uppgifter gör gällande att även Frölunda ska finnas med i sfären av intresserade klubbar – precis som med Olofsson.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen