Avslöjar: Klubbikonen vänder hem till Skellefteå AIK

Veteranen och klubbikonen Fredrik Lindgren spelar med Skellefteå AIK säsongen ut.

Ända sedan det stod klart att Fredrik Lindgren lämnade allsvenska Leksand har det mesta pekat mot att 37-årige backen kommer vända hem till Skellefteå. Bland annat skrev Expressen att en lösning mellan parterna var på gång.

Nu kan Norran avslöja att så blir fallet. Enligt våra uppgifter är Lindgren klar och kommer inom kort presenteras av klubben.

Fredrik Lindgren är en av Skellefteå AIK:s största spelare genom tiderna. Han har två SM-guld på meritlistan och är den som spelat allra flest matcher med klubben – bland annat 465 SHL-matcher i Skellefteå AIK-tröjan.

AIK hade sju backar i sin a-lagstrupp vilket lett till att behovet att bredda lagdelen stått i fokus efter att Morgan Ellis släpptes till Färjestad.

I och med Lindgren tillbaka så är AIK nu klar med sin backsida för säsongen. Kommer något mer in så blir det på forwards- eller centersidan.

Sportchefen Mikael Lindgren har inte gått att nå när Norran sökt honom för en kommentar.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen