Arvidsson inleder förhandlingar med Nashville

Viktor Arvidssons har gjort stor succé i NHL den senaste säsongen. Arvidsson som gjorde hela 61 poäng i grundserien, en siffra som endast Ryan Johansen kunde matcha i den interna poängligan. Med sina 13 poäng i slutspelet vårhan med och ledde laget till Stanley Cup-final.

Kontraktet med Nashville Predators går ut och nu kan Arvidsson vara på väg att få en rejäl löneökning. Klubben har nämligen meddelat att de kommer börja förhandla om ett nytt kontrakt i början av nästa vecka.

– Vi har en del kontrakt som vi måste ordna. De mest märkbara är Ryan Johansen och Viktor Arvidsson. Båda blir restricted free agent första juli. Båda två har samma agent och vi ska träffa dem i Chicago (i samband med draften) och starta den processen nästa vecka, säger Nashville Predators GM David Poile till NHL.com.

I en intervju med Norran efter Stanley Cup-finalen mot Pittsburgh kommenterade Arvidsson sin kontraktssituation på följande sätt:
– Nu börjar förhandlingarna om fortsättningen. Det känns kul och inspirerande. Även om jag räknar med att det drar ut på tiden, sade Arvidsson.

 

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen