Jakob Silfverberg försöker checka fast Viktor Arvidsson. Foto: AP Photo/Chris Carlson

”Arvidsson är som en vattenbagge”

Viktor Arvidssons framfart skapar en del uppmärksamhet på andra sidan Atlanten.

I natt svensk tid möts de igen – Nashville och Anaheim. Nashville har en 2–1-ledning i matcher och vi kan onekligen konstatera att det är en viss skillnad mellan 2–2 och 3–1 i matcher. Så det är en oerhört viktig match som väntar.

Viktor Arvidsson har under slutspelet så här långt stått för 8 (2+6) poäng och får, välförtjänt, en hel del positiv kritik.

”Arvidsson är som en vattenbagge, som poppar upp överallt på isen. Han är den där killen som kommer från ingenstans och inte går att stoppa”, rapporterar Expressens NHL-korre Gunnar Nordström att förre NHL-spelaren och coachen Mike Milbury sa i tv-studion hos NBC Sports efter tisdagskvällens möte de två lagen emellan.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen