Anderson vill att polaren Kostka får stanna: ”Glad att ha honom här”

Norran fick ett snack med Skellefteå AIK:s nyförvärv på centersidan, Matt Anderson.

Nordamerikanen hade hört en hel del om rivaliteten mot Björklöven och är glad att ha fått uppleva det på isen.

– Först och främst var det första gången jag spelade på min nya hemmaplan, och det var verkligen roligt att få spela här inför fansen, säger Matt Anderson, vars lag vann med 4–0.

– Vi spelade med känslor i första perioden då fansen bar oss fram.

Vad säger du om din försäsong så här långt?

– Jag anpassar mig fortfarande till spelet här. Men i kväll kände jag mig mer bekväm samtidigt som jag och Joakim (Lindström) börjar känna varandra mer och mer. Det kommer bli en rolig säsong.

Vad säger du om din kompis Mike Kostas prestation?

– Han har gjort det jättebra med tanke på situationen här. Han har kommit in på ett bra sätt på så pass kort tid, säger Matt och fortsätter:

– Han är en riktigt talangfull spelare och jag ser fram emot att få spela med honom här, förhoppningsvis hela säsongen. En bra spelare som vi är glad att få ha här, även om det bara skulle bli för en vecka.

Hela intervjun med Matt hittar ni i TV-form längst upp i inlägget.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen