AIK förhandlar med Holloway – som kan bli en av de sista pusselbitarna

Enligt uppgifter till bloggen är stor del av nästa säsongs trupp redan klar.

Mikael Lindgren, sportchef i Skellefteå AIK, håller på att sätta sin första trupp helt på egen hand. Ett arbete som enligt uppgifter ska vara så gott som klart. Endast ett fåtal platser återstår.

En viktig pusselbit hoppas AIK att Bud Holloway, som gjort stor succé i vinter, blir.

Till Aftonbladet berättar Lindgren att parterna pratar om en förlängning.

– Jag kan säga så mycket som att vi är jätteintresserade av att ha kvar Bud och han är mycket positiv till att stanna. Sedan får vi se vad som händer, men jag hoppas det blir klart. Absolut, säger Mikael Lindgren till Sportbladet. 

Lindgren hoppas, om parterna kommer överens, att det ska handlar om ett kontrakt längre än bara en säsong.

– Så kan det nog bli. Vi är supernöjda och Bud verkar trivas med oss så jag hoppas det kan bli något år till, säger Lindgren.

I övrigt ska som sagt en stor del av truppen vara satt. Flera har redan under säsongen förlängt sitt kontrakt och spelare utifrån ska enligt uppgifter vara på väg till Skellefteå eller klara. Jonathan Pudas, som Mr MAdhwak avslöjade ska vara klar, och Joel Mustonen, som vi på Norran berättade om ska ha stort intresse från AIK, är två i den kategorin.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen