Ulrika Wennersten

Morgonen den 10 december nåddes vi av det tråkiga beskedet att vår syster lämnat oss. Hon kämpade mot sin sjukdom in i det sista.

Ulrika föddes på Skellefteå lasarett, yngst av oss syskon och innerligt älskad av sin mor Gunvor och far Assar, senare även av deras nya livskamrater.

Hon växte upp i Medle och fick under åren stå ut med många hjärtliga bus tillsammans med oss äldre bröder, minnen vi alltid kommer att bära med oss. Hon blev med åren även den av oss syskon som bäst förmedlade, höll kontakt och såg till att sammankomster blev av.

Ulrika var en underbar, omtänksam och hjälpsam människa som alltid fanns till hands för andra. Hon var den som aldrig på något sätt beklagade sig, bad om eller krävde hjälp från sin omgivning. Hon älskade att omge sig med barn och djur, drömde om att en dag bli matte till en egen ”Maj-Britt” (favorithunden).

Vid 16 års ålder träffade hon sitt livs kärlek, Peder, som hon sedan också gifte sig med. Tillsammans förgyllde de åren och tillvaron med sådant de båda älskade. Otaliga är de resor, utflykter och danssteg som gjorts runt om i världen, där resan till Aruba var något extra, en resa hon uppskattade till fullo. Även kindpussen från delfinen på Jamaica var ett äventyr hon bar varmt om hjärtat.

Förutom dessa fantastiska ögonblick fanns även ett stort och brinnande intresse för att resa runt och fika på mysiga krypin runt om i vårt land. Likaså de oändligt många hockeymatcher som berikat hennes liv genom åren. Intresset för Skellefteå AIK hockey var stort och få matcher gick henne förbi.

Ulrika arbetade nästan hela sitt yrkesverksamma liv på Folkparken.

Det är med stor sorg och saknad vi tagit farväl av vår kära lillasyster, men i våra hjärtan och minnen kommer hon alltid att leva vidare.

Bröderna

Mer från Familj

Artiklar från 19 januari 2018

Artiklar från 18 januari 2018

Artiklar från 17 januari 2018

Artiklar från 16 januari 2018

Artiklar från 15 januari 2018

Artiklar från 11 januari 2018

Artiklar från 8 januari 2018

Artiklar från 3 januari 2018

Artiklar från 28 december 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen