Tommie Stenberg

Vår älskade Tommie Stenberg har lämnat oss, 61 år, och alldeles för tidigt

Tommie föddes hemma på gården i Bjurström där han också växte upp tillsammans med sina föräldrar, Harald och Gertrud, två äldre bröder och en lillasyster. Han intresserade sig för allt med motorer och blev tidigt skicklig på att köra allt motorburet. I vuxen ålder flyttade han till Boliden där han först arbetade som plåtslagare för att därefter utbilda sig till yrkeschaufför. På sin 28-årsdag fick han den finaste present han kunde önska sig då hans dotter Elin föddes.

Barndomshemmet i Bjurström var den plats på jorden där Tommie trivdes allra bäst. Under de år han bodde i Boliden så gick det knappast en helg utan att Tommie kom hem för att hjälpa till med skogsarbete, jaga eller köra skoter. När mamma flyttade till stan 2010 tog han möjligheten att köpa sitt barndomshem. Hans största intresse var jakt vilket också låg till grund för hans hundintresse. De gråhundstikar han haft har fått mycket omsorg och kärlek.

Tommie var en snäll och hjälpsam person som alltid ställt upp och gett en hjälpande hand till familj och vänner. Han var också en uppskattad arbetskamrat och vän med mycket humor och hans fantastiska förmåga att berätta historier har lockat till många skratt. I januari i år fick han också glädjen att bli morfar till Elise.

Natten mot en klar och vacker höstdag, strax innan den efterlängtade älgjakten, inträffade den olycka som gjorde att livet plötsligt tog slut. Vår sorg och saknad efter vår snälla och skojfriska Tommie är ofattbar.

Familjen

Mer från Familj

Artiklar från 19 januari 2018

Artiklar från 18 januari 2018

Artiklar från 17 januari 2018

Artiklar från 16 januari 2018

Artiklar från 15 januari 2018

Artiklar från 11 januari 2018

Artiklar från 8 januari 2018

Artiklar från 3 januari 2018

Artiklar från 28 december 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen