Richard Lindström

Richard Lindström har efter en kort tids sjukdom den 6 juli lugnt och stilla avlidit i sitt hem. Han blev 54 år. Han växte upp på Sunnanå med mor Signe och far Ivar och sina två äldre syskon Anita och Lennart.

Han utbildade sig så småningom bland annat inom eget företagande och kock och arbetade också en tid inom dessa yrken. Han var musikintresserad och som ung tog han privatlektioner för fiol och senare i sitt liv vaknade intresset att lära sig spela gitarr. Han lånade sin systers akustiska gitarr men övergick sedan till elgitarr.

På äldre dagar tog han körkort för lastbil och släp och blev mycket omtyckt som chaufför hos Postnord och Allmiljö.

I unga år träffade han Sanguan och blev bonuspappa för hennes två söner Peter och Daniel. Han ingick äktenskap med Sanguan och tillsammans fick de sonen Alexander.

Richard gjorde ett antal fisketurer till Norge tillsammans med nära och kära och en tid bodde och arbetade han i Norge. När han kom tillbaka till Sverige bodde han några år i Kåge och där hade han också en segelbåt och var ut på turer, däribland en tur till Luleå.

Sina sista levnadsår levde han med sin älskade Åsa och hundarna Fox och sedermera Brolle i det charmiga huset nere vid ån där han pysslade, renoverade och satte upp ett garage.

Richard byggde också en eka. Han trivdes nere vid ån, att sitta vid öppen eld och njuta eller få upp några fiskar och halstra dem.

Vi är många som saknar Richard efter hans alltför tidiga bortgång.

Mer från Familj

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen