Kent Tjärnström

Efter en kort tids sjukdom avled Kent lugnt och stilla i hemmet omgiven av sina närmaste.

Han föddes i Mjödvattnet och var son till Agda och Alexander Tjärnström.

Kent påbörjade sina gärningar på bröderna Lundbergs. Fortsatte på Hiab-Foco som blev Hydrauto och som de sista åren hette Wipro.

I sina unga år sysslade han mycket med friidrott och idrottsintresset fanns med hela livet. Han var en stor fan av SAIK Hockey och missade aldrig en match.

Han träffade Agnetha och de fick dottern Linda tillsammans. De gick skilda vägar.

Han träffade senare Lilian och de levde tillsammans fram till hans bortgång.

Kent var aktiv i dotterns fotboll som tränare i Sunnanå. Flickorna minns hans ord ”kom igen nu tjejer”.

Kent har haft kvar sitt föräldrahem i Mjödvattnet. Det blev vårt smultronställe och tillsammans bodde vi där under sommaren.

Där fick han ett inre lugn att pyssla med det han ville i sin takt, vilket gav honom mening i livet.

Han var en lugn och snäll person med mycket kärlek och omtanke om sina nära och kära. Han var inte de ”stora ordens man”.

Kent fick äran att bli morfar till Alexander, Isabelle och Maja som gett honom mycket glädje.

Min pappa fanns alltid där för mig och mina barn, han ställde upp när det behövdes.

Vi har gått på många hockeymatcher min pappa och jag. När det sista barnbarnet skulle anlända fick han skjutsa oss direkt från första ispasset till BB.

När han träffade Lilian fick han även äran att lära känna hennes söner, Fredrik och Daniel med deras familjer och tillsammans har de fått sju barnbarn som betytt mycket för dem båda.

Kent lämnar ett stort tomrum efter sig och vi saknar honom väldigt mycket. All smärta och sjukdom kan inte göra honom illa mer.

Lilian och Linda

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Familj

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen