Inger Nilsson

Vår älskade mamma och mormor, Inger Nilsson, avled efter en tids sjukdom den 6 mars på Norrgårda i Byske där hon bodde de sista fyra åren.

Mamma föddes 1942 i Fällfors, dotter till Oskar och Gunhild Karlsson. Hon fick fyra syskon. 1966 gifte hon sig med pappa, Lennart Nilsson, och de bodde i Byske resten av sina liv. De fick två döttrar Eva och Mona och ett barnbarn Josefin.

Mamma var en spontan, social och omtänksam person med ett stort hjärta. Hon älskade att vara i sommarstugan i Buskö-sundet och sång och musik var en viktig del av hennes liv. Mamma och pappa hade många goda och fina vänner som följde dem genom hela livet. Spela olika sällskapsspel, läsa böcker, måla tavlor, plocka bär, sjunga i kör och lösa korsord var några av hennes fritidsintressen. Sörgårda var den arbetsplats som mamma arbetade längst på.

Under de sista åren blev Jesus en större del av hennes liv och hon blev medlem i Korskyrkan, hon var även medlem i Sven- ska kyrkan. 2012 förändrades livet dramatiskt för oss i familjen, pappa blev allvarligt sjuk och avled mars 2013. Mamma blev också väldigt sjuk och svävade mellan liv och död. Hon visade då sin kämpaglöd och livskraft på ett enormt sätt. Det var en av mammas många goda sidor, att inte ge upp. En annan fantastisk sida var hennes sätt att se på människor, utan att döma någon och med mycket kärlek. Trots afasin de sista åren så visade hon så mycket kärlek genom sitt kroppsspråk.

Vi kommer för alltid att sakna mamma och mormor, hon är djupt älskad nu och för evigt!

Eva, Mona och Josefin

Taggar:

Mer från Familj

Artiklar från 23 november 2017

Artiklar från 22 november 2017

Artiklar från 20 november 2017

Artiklar från 18 november 2017

Artiklar från 17 november 2017

Artiklar från 15 november 2017

Artiklar från 11 november 2017

Artiklar från 6 november 2017

Artiklar från 3 november 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen