Christer Wänstedt

Vår älskade bror Christer Wänstedt, Enköping, avled den 4 mars efter en kort tids sjukdom, 71 år gammal.

Han föddes i Björkland, Adak, som nummer sex av åtta syskon. I tonåren flyttade han till Stockholm där han utbildade sig till ingenjör.

I Stockholm träffade han Kerstin som han gifte sig med och fick sina två älskade döttrar med. Sedan gick flytten till Enköping, där han arbetade som produktingenjör på Bahco fram till pensioneringen. Genom arbetet fick han besöka Kina och Tanzania.

Kerstin och Christer skildes och han träffade Kerstin Gullbrand, som blev hans sambo i 29 år.

Han längtade till sommaren när han fick åka till sitt älskade Bastusel, Adak, där han fick fiska, plocka hjortron och bjuda sina vänner på grillat och surströmming.

Han sörjes närmast av döttrarna, Anna och Sofia med familj och sambom Kerstin. Det är med sorg och smärta du lämnat oss.

Vi älskade dig så mycket.

Syskonen Sverker, Mona, Ronny

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Familj

Artiklar från 19 januari 2018

Artiklar från 18 januari 2018

Artiklar från 17 januari 2018

Artiklar från 16 januari 2018

Artiklar från 15 januari 2018

Artiklar från 11 januari 2018

Artiklar från 8 januari 2018

Artiklar från 3 januari 2018

Artiklar från 28 december 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen