Norran och VK/Folkbladet sänder fotboll tillsammans

Foto: Carina Kvist.

Nu är det klart att Norran och Västerbottens-Kuriren/Folkbladet kommer att sända fotboll tillsammans i sommar. Först ut är Morön-Täfteå på onsdag.

Norran gör i år en stor satsning på direktsända lokala fotbollsmatcher och på onsdag är det dags igen, då tabellnian Morön tar emot jumbon Täfteå i division II. Det handlar om två lag som båda är i stort behov av poäng och matchen kommer att sändas i samarbete med Västerbottens-Kuriren/Folkbladet sport

Den 29 juni kommer tidningarna att göra ännu en samproduktion då Sunnanås damer tar emot Team TG i division I och efter sommaruppehållet är tanken att sända ett antal länsderbyn som spelas i Umeå. Precis som tidigare är allt som krävs för att kunna se matcherna att man har en registrerad användare på, vilket är gratis för alla prenumeranter.

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Division 2 Herr

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen