Viktigt förvalta arvet på rätt sätt

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Arvidsjaurs gatuchef säger i sitt svar på min insändare den andra augusti att vattenläckan vid Lappstaden uppstod redan i vintras. Varför har inte återställning efter skadan utförts?

Nu har hela sommaren gått och gatan är fortfarande avstängd, husbilar och stora utländska charterbussar har tvingats köra över trottoaren för att ta sig förbi.

För turister som kommer hit är Lappstaden den största attraktionen. Med professionellt skött lagning i god tid kunde gata ha öppnats senast till midsommar.

På Borggatan finns en två år gammal skada som inte heller lagats.

Är det så illa att det saknas kunskap eller prioriteras fel saker?

För oss som arbetade på tekniska en gång i tiden och var med och byggde ut samhället till vad det är i dag är det viktigt att politiker och tjänstemän förvaltar arvet på bästa sätt.

Sture Johanson, Arvidsjaur

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen