Våra egna barn har inte en chans

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Tack LO och Svenskt Näringsliv, påhejade av regeringen och dess allierande, som inte tycker att svenskfödda inte behöver något arbete utan att det är bättre att dumpa lönerna för nyanlända.

Om det är så att det att kostnaden för att anställa en ung nyanländ kommer att bli en fjärdedel av kostnaden jämfört med att anställa en svensk, vad är oddset för att mina barn får ett arbete?

Jag har aldrig haft några sympatier för Sverigedemokraterna. Men nu plötsligt förstår jag vart de ville komma när anställningar för så kallade nyanlända ska subventioneras.

Som jag ser det blir följden att våra egna barn ska ställas utanför och arbetsgivaren kommer att välja bara de som heter Ahmed eller Mohammed, som blir billigast att anställa.

Stäng gränserna

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen