Stoppa detta idiotiska kulturhus

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Att det bara kommer att kosta 600 miljoner kronor att bygga kulturhuset i Skellefteå är det väl ingen som tror på.

Förtvivlan är stor bland många kommuninvånare. Här har vi politiker och tjänstemän som bevisligen behöver komma ner på jorden.

Idiotin med kulturhuset visar att vi har råd med fler lärare, personal inom hemvården, åldringsboenden, bättre vägar och löner för kommunens personal som tar hand om elever, barn och åldringar.

Det konstiga är att så snart det trycks på om uppenbara behov inom områden som kommunen har ansvar för så får vi hela tiden höra att ”det har vi inte råd med”. Skitprat.

Jag uppmanar alla som bor i kommun och som är emot att kulturhuset byggs att skriva på mot byggandet. Gör det nu, för det är bråttom.

Min uppfattning är att vi alla tillsammans måste ta ansvar och se till att vansinnet stoppas.

Skattebetalande Skelleftebo

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen