Hur olika orter kan utvecklas

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Om en etablering med Northvolt ger utveckling i bygden så borde samhället Boliden blomstra.

Boliden kommer fortsatt att vara länets största företag då Northvolt ”bara” kommer att anställa cirka hälften av den personal som företaget New Boliden har totalt.

Boliden har dessutom sin teknikutveckling och kontoret i samhället men få anställda på huvudkontoret i Stockholm.

Jag tänker bara att rent logiskt borde det väl vara så eller? Samhället står dessutom för stora delar av den befolkningsökning som kommunen har med den arbetskraftsinvandring företaget har med människor från många olika länder.

Vore intressant att höra mer kring vad som är skillnaden mellan företagen och vad det ger i form av samhällsutveckling av våra ledande politiker.

Lite perspektiv

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen