Vill ni att trogna anhängare ska stanna kvar?

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Alltså seriöst, vad håller ni på med? Vill ni lägga ned norran.se? Att ta betalt för nästintill alla artiklar, tror ni det lockar folk? Eller får trogna anhängare att stanna kvar? Tänk om!

Ni har reklam överallt i Norran samt på norran.se och nästintill alla vet hur dyrt de är att göra reklam hos er och vilka summor ni får in och ni säger att reportrar måste få betalt, haha, skrattretande.

Ni värnar alltså inte om Skellefteå och informationen vi som bor här ska och borde få utan tänker bara sedlar.

Otroligt trist

Svar direkt

Hur vi tänker?

Vi är övertygade om att vår journalistik är så bra att den är värd att betala tre kronor om dagen för en digital prenumeration på norran.se

Annonser är en del av företagens marknadsföring och sett till kostnaden är effektiviteten på främst annonser i papperstidningen mycket hög.

När vi startade norran.se hoppades vi att kunna finansiera den med annonser. Men den digital annonsmarknaden är global och vi är helt enkelt för små för att kunna locka till oss annonser i tillräcklig mängd för att kunna betala ditt och andras gratis-läsande.

Inget företag kan ge bort sina varor gratis. Inte ens Norran.

Vi gör nu som vi alltid gjort med papperstidningen, vi tar betalt för att förpacka och distribuera nyheter och annonser – även för norran.se

Händelsenyheter, som trafikolyckor, många kommunala nyheter samt familjematerial åsikter, som ledare och insändare, är tills vidare gratis.

Pär Lindström

Insändarredaktör

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen