Insändare: Var det ni som räddade mig på kyrkogården?

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.
Arkivbild: Jeanette Lövgren Foto: Arkivbild: Jeanette Lövgren.

Finns änglar? Det är en klassisk fråga, som många ställt men få har fått svar.

På eftermiddagen onsdag den 5 december besökte jag Sunnanå kyrkogård för att tända ett ljus på min makes grav.

Där drabbades jag av yrsel och blev liggande och kunde inte resa mig upp. Skymningen kom snabbt och det fanns inte en människa i närheten.

Var mina rop på hjälp förgäves?

Jag hasade mig fram på armar och knän till dess jag inte orkade längre, men kom inte längre än 50 meter. Jag var övertygad att jag min sista natt i livet skulle få tillbringa ensam på denna ödsliga plats.

Men så kom änglarna, två stycken till och med.

Deras namn och adress har jag inte, men jag vill tacka det äldre paret som upptäckte mig. Hör gärna av er. Norrans insändarredaktion har mitt telefonnummer.

Karin

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen