Svalt intresse från kommunen för seniordagarna

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Svar med anledning av Ulla Martinsdotters insändare den 29 juli.

Skellefteå kommun har aldrig under de nio år som seniordagarna arrangerats under Stadsfesten sponsrat oss med kaffe och smörgåsar.

De två senaste åren har Gunnar Karlsson, Stadsfesten, Ica Maxi och Kvantum sponsrat 350 smörgåsar med te/kaffe.

Vi i programgruppen från PRO, SKPF och SPF i Skellefteå har inhandlat råvarorna till smörgåsarna och kaffet. Vi har tidigt på morgon gjort smörgåsarna och kokat kaffe till den aktuella dagen.

Under vintern har vi träffats för att planera ett varierande program, som vi sedan kunnat boka med bidrag från Gunnar Karlsson, Stadsfesten.

Skellefteå kommun har de senaste åren enbart sponsrat seniordagarna med tryckningen av fem uppförstorade programblad.

Vi i programgruppen är mycket besvikna på, att ingen av kommunens chefer på Stadshuset, som har hand om äldreomsorgen, besökt tältet och då sett hur otroligt många seniorer som bänkat sig för att uppleva två mycket trevliga sommardagar.

Programgruppen genom Gulli-Maj och Ingrid

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen