Fri insyn på toan

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

För en tid sedan kom jag till Skellefteås nybyggda busstation för att ta bussen till Malå.

Jag gick in i vänthallen för att använda toaletten; den enda som fanns. Jag blev rejält förvånad; för att inte säga upprörd, när jag insåg att toaletten utrustats med en stor fönsterruta med klart glas.

Fönstret vetter ut mot bussparkeringen och alla som går förbi på väg in i vänthallen har full insyn. Dessutom är fönstret placerat så lågt att även barn kan se in. Eftersom själva toalettstolen är placerad bredvid fönstret spelar det ingen roll om toalettbesökarna sitter eller står. De som går förbi kan se precis allt.

Visst vore det väl på sin plats med en frostad ruta.

Susanne Falck, Stockholm

Svar direkt

Det stämmer att toaletten under en period haft en fönsterruta med klarglas. Nu är rutan täckt med ett frostat material som förhindrar insyn. Vi beklagar.

Fredrik Nilsson, Fastighetschef, Skellefteå kommun

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen