Ny bro behövs vid Lejonström

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Visst är den vacker att se på, men den uppfyller inte dagens behov.

Det är tragiskt att vi Skellefteborna återkommande drabbas av en nyckfull broförbindelse där man aldrig med säkerhet vet när den är farbar.

Det drabbar bilister men även cyklister och fotgängare. Man undrar om det är flathet hos tjänstemän och politiker som gör att man inte löser har brofrågan på ett bättre sätt.

Förutom behovet att bygga centrumbron så behövs en riktig bro även här.

Låt den gamla Lejonströmsbron vara kvar för promenadstråken längs med älven men bygg en ny för biltrafik i ett högre läge strax nedströms nuvarande bro.

Bygg en bro som vi kan lita på och som är öppen för jämnan så vi slipper alla omvägar när bron återkommande är stängd för reparationer.

Sunnanåbo

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Åsikter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen