Utökad eventsatsning på The Great Northern

Sabina Jonsson och Ingela Hällsten

Skellefteå Science City har hyrt in eventkoordinatorn Sabina Jonsson, Sabina Consulting, för att attrahera ännu fler events och aktiviteter till startup- och innovationshuset The Great Northern, TGN.

– The Great Northern samlar människor och företag särskilt inom kreativa branscher, spel, tech och design och även eventen ska framförallt ha anknytning till dessa områden, berättar Ingela Hällsten, kommunikationschef på TGN i ett pressmeddelande.

Sabina Jonsson konstaterar att det här inte är en traditionell konferensanläggning och att det därför  känns spännande att jobba med något som är helt nytt för henne.

–Idén med TGN är att människor ska interagera med varandra och främja nya idéer och innovationer. Vi hoppas såklart att vi får hjälpa till med sådana möten, säger Sabina Jonsson.

Ambitionen för Skellefteå Science City är att Pansalen ska vara en plats där det hela tiden händer saker och skapas energi.

– Det kan vara alltifrån investerarträffar och pitchtävlingar till inspirationsföreläsningar och game jams, berättar Ingela Hällsten.

Vissa månader genomförs 25 aktiviteter i TGN där många av dem är öppna för allmänheten. Det är bland annat öppna föreläsningar, spelträffar, morgonmötet och starta eget-seminarier.

– Med det här samarbetet vill vi utöka antalet aktiviteter rejält och att Skellefteå ska ha en självklar plats för den här typen av events, avslutar Ingela Hällsten.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.