Umeföretag inför fri semester

I höst inför Umeåföretaget Thnx fri semester. Samtidigt inför man ett nytt partnerskapsprogram, som innebär att alla ska få äga en bit av innovationsbyrån.

Det rapporterar Affärsliv24.

Nystartade Thnx har vuxit på sig och är i dagsläget sex medarbetare med olika specialistområden inom digital utveckling.

Enligt Richard Lindberg, vd och grundare, är en avgörande faktor för att lyckats attrahera den kompetensen, att skapa frihet och delaktighet på jobbet.

Därför lanserar han nu ett partnerskapsprogram som syftar till att alla ska få äga en bit av innovationsbyrån. Samtidigt inför han fri semester.

– Att ha fri semester fungerar eftersom alla är en del av det vi bygger. Om man verkligen tror på det man gör, då gör man också sitt yttersta för att göra det så bra som möjligt, säger han.

Och fri semester betyder som det låter:

– Ja, våra anställda får vara lediga hur mycket de vill. De har obegränsat med betald semester. Det har vi sytt ihop med partnerskapsprogrammet, där alla får en del av företaget, säger Richard Lindberg.

– Vi har arbetat med vår kultur på precis samma sätt som vi arbetar med vårt erbjudande till våra kunder. Vi vågar tänka annorlunda, eftersom vårt gemensamma syfte är att skapa en bra miljö för både oss själva och våra uppdragsgivare, säger Magnus Jonsson, en av huvudägarna.

Elin Olsson/Affärsliv24

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.