TV-serie om fiske efter Inlandsbanan med nerslag i Piteälven

Foto: Håkan Wike

I sommar spelas TV-serien Fiskedestination in med fyra avsnitt av Fisketåget där sportfiskarna reser längs Inlandsbanan. Bland annat görs nerslag i Piteälven.

– Det finns ett stort intresse för fiske och det är något som kan förena alla kommuner utefter Inlandsbanan. Mycket talar för att det här kommer att bli riktigt bra, säger Eva Palmgren, tf chef Destination Inlandsbanan AB i ett pressmeddelande.

Deltagande kommuner är Jokkmokk, Arjeplog, Storuman, Sorsele, Vilhelmina, Dorotea, Berg och Härjedalen. Inspelningen börjar i Jokkmokk den 17 juli och avslutas i Sveg den 3 augusti.

Produktionen görs av Johan Broman, Tackle & event. Han är känd som fiskeguide och programledare för tv-serierna Fiskedrag, Fiske – lite djupare och Fiskedestination.

– Grunden i serien Fisketåget är att visa på de fantastiska fiskemöjligheterna som finns längs Inlandsbanan. Vi kommer fiska olika slags fisk i olika typer av vatten. Den röda tråden är att visa att alla kan fiska och uppleva naturen oavsett kunskap, ålder eller plånbok, berättar Johan Broman.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.