Tusentals turister gör pit-stop på Medlefors i sommar

Arkivbild: Hans Berggren

Via ett samarbete med en europeisk researrangör kommer cirka 1 600 turister i sommar att övernatta på Medlefors Folkhögskola & Konferens.

– Det är ett fantastiskt tillskott av gästnätter under perioden maj-september då vi normalt sett har en något lägre beläggning, säger Martin Hedqvist, marknadschef på Medlefors Folkhögskola & Konferens i ett pressmeddelande.

De första bussarna kommer den 23 maj. Det är då turguider som ska bekanta sig med anläggningen.

Turisterna kommer att övernatta på väg mot, och även på hemvägen, från Nordkap. Förutom att övernatta kommer de också att äta middag och frukost på Medlefors.

– För vår del innebär det här en perfekt basbeläggning, vilket gör det lättare att planera personal och även medför att vi kan hålla en jämn och hög service för våra övriga sommargäster, avslutar Martin Hedqvist.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.