Stororder för fönsterentreprenör i Skellefteå

Kom överens. Peder Hällgren, projektledare FSN Nordfönster, Jörgen Magnusson, HSB, Paul Söderberg, entreprenadsäljare FSN Nordfönster och Elin Nilsson, HSB har haft en dialog som nu lett till att Skellefteföretaget ska leverera för över 20 miljoner kronor till Umeföreningarna.

FSN Nordfönster AB, en rikstäckande fönsterentreprenör med huvudkontor i Skellefteå, har fått en stororder av fyra bostadsrättsföreningar i Umeå.

Det handlar om montage av säkerhetsdörrar och fönster, entrépartier och tilläggsentreprenader till ett värde av mer än 20 miljoner kronor.

– Föreningarna har genom HSB Norr ekonomisk förening och deras byggprojektledare nu tecknat avtal med oss, berättar Paul Söderberg, entreprenadsäljare på FSN Nordfönster i ett pressmeddelande.

Det FSN Nordfönster ska leverera handlar inte bara om fönsterbyte, utan också utbyte av säkerhetsdörrar till lägenheterna, förrådsdörrar, låssystem, postboxar och andra tilläggstjänster som exempelvis asbestsanering.

Det här är en av de största enskilda affärerna i företagets historia.

– Ordervärdet är minst 20 miljoner, och det kan handla om så mycket som 25 miljoner kronor. Det här visar hur vi genom fusionen mellan FSN och Nordfönster kan tillhandahålla ett komplett tjänstepaket som gör oss till en högintressant leverantör även vid entreprenader som inte enbart består av fönsterbyten, säger vd Christer Bergström.

Fönsterspecialisten Norrland AB köpte upp konkurrenten Nordfönster AB, med säte i Örnsköldsvik. Företagens verksamheter håller nu på att fusioneras.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.