Smarteyes på Nygatan expanderar – vill nyanställa

Adam Wikström, butikschef för Smarteyes i Skellefteå och Piteå. Foto: Smarteyes (Pressbild)

Optikkedjan Smarteyes expanderar genom att ta över grannlokalerna. I och med utökningen vill företaget nyanställa.

Smarteyes, som funnits vid Odentorget på Nygatan sedan 2012, tar över Koskelas ögonkliniks gamla lokaler, en kedja som gick i konkurs förra hösten.

Adam Wikström, butikschef, hoppas på en premiärfest redan i september.

– Vi gör det här mest för att kunna erbjuda bättre service. Vi öppnar ett nytt undersökningsrum och ska ha dubbla kassor för ett bättre flöde och mindre köer. Sen blir det en luftigare känsla kring butiken, även för oss som jobbar här, säger han.

Smarteyes öppnade sin Skelleftebutik i början av 2012 och just nu jobbar sju personer där. Nu vill Adam Wikström utöka arbetsstyrkan.

– Vi hoppas på nyanställningar. Jag håller just nu på att leta framförallt en optiker. Eventuellt blir det att vi anställer fler, säger han.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.