Skelleftebyrå tecknar avtal med världsledande företag

Peter Mandalh Foto: Patrick Degerman

Skelleftebyrån WDO har tecknat ett samarbetsavtal för Europa med Brightidea som är världens ledande plattform för idéhantering och innovationsutveckling.

Efter ett antal års samarbete fördjupas nu samarbetet med  Brightidea. Avtalet innebär nu att WDO blir företaget som Brightideas kunder kommer vända sig till vid behov av rådgivning och utveckling av sina processer och metoder för att arbeta med idea management.

– Vi är glada över avtalet då det stärker vårt samarbete men även visar på vår kompetens att implementera och utveckla bra metoder och verktyg för innovationsutveckling inom bolag och organisationer, säger WDO:s vd Peter Mandalh.

Han märker en ökad efterfrågan från företag och organisationer för en helhetslösning för att på ett strukturerat sätt ta till vara på både medarbetare och kunders idéer för att utveckla sitt erbjudande.

Brightidea har idag ett flertal kunder på den europeiska marknaden, till exempel GE, British Telecom och Autoliv. Sedan tidigare arbetar WDO som global innovationspartner till bland annat Electrolux.

– Att tillsammans med Brightidea stärka närvaron i Europa ytterligare känns som ett naturligt steg i vår utveckling, konstaterar Peter Mandalh.

 

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.