Så mycket har Hyresgästföreningens jurister sparat in åt medlemmar i Norr- och Västerbotten

Foto: Åsa Eriksson Hem & Hyra

Under 2017 har Hyresgästföreningen region Norrlands juridikenhet  sparat in 600 000 kronor i Västerbotten och 450 000 kronor i Norrbotten åt sina medlemmar i boendetvister.

Sammanlagt har Hyresgästföreningen sparat in cirka 2,4 miljoner  kronor i de fyra nordligaste länen, fördelat på cirka 250 ärenden. Jämfört med 2016 har beloppet ökat med 35 procent.

– Det är glädjande att vi kunnat vara till nytta och hjälpa våra medlemmar i så stor utsträckning under året som gått. Med vår kompetens i ryggen ökar möjligheten att få rätt i en boendetvist, säger Niclas Sundell, chef juridikenheten Hyresgästföreningen region Norrland i ett pressmeddelande.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.