Riksdagsledamöter mötte Företagarna Västerbotten

Jonas Nordin,Karin Bodin, Carl Bennet

Under onsdagskvällen höll Företagarna Västerbotten ett informationsmöte på riksdagshuset. Inbjudna var riksdagsledamöter och representanter för olika infrastruktursatsningar i norra Sverige.

– Vi behöver göra oss hörda och lyfta fram allt det goda i vår region. Vi behöver också visa på vikten av att göra satsningar som Norrbotniabanan, Kvarkenfärjan och elektrifieringen av Tvärbanan, säger Jonas Nordin, regionchef för Företagarna.

Riksdagsledamöter från hela landet deltog och både Karin Bodin och Carl Bennet pratade om utmaningarna med att driva företag i den norra landsdelen. De lyfte framför allt fram vikten av en fungerande infrastruktur och tillgång till kompetens.

Elin Olsson Affärsliv 24

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.