Rekordorder för företag i Bygdsiljum

På kort tid har Norrlandsvagnar i Bygdsiljum fått rekordorder på 85 vagnar från Sveriges två största uthyrningsföretag. Dessutom har de  fått beställningar från andra uthyrningsbolag vilket ger en orderstock på över 100 vagnar.

– Detta är rekord för oss sedan vi tog över Norrlandsvagnar 2011, säger företagets vd Mattias Eriksson i ett pressmeddelande.

Han berättar att företaget gjort och fortsätter att att göra stora investeringar i en effektiv produktion för framtida volymökningar, vilket gör att de kan ta hand om dessa order utan att man behöver nyanställa.

– Vår omsättning sedan 2014 har stadigt gått mot nya rekordnivåer. Vår ambition är att den ska fortsätta att växa genom försäljning på befintliga såväl som nya marknader. Vi har utvecklat vår produkt på många områden och vår utveckling fortsätter kontinuerligt i hög takt, berättar Mattias Eriksson.

Norrlandsvagnar startades 1961 och var först på den svenska marknaden med att tillverka rast-/personalvagnar och har sedan dess tillverkat över 20 000 vagnar. Sedan 2011 ingår företaget i Indvelop-koncernen.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.